Wie is de eigenaar van folio producten?

Mijn naam is Fleur en ben 22 jaar jong. Ik ben onder andere eigenaar van Folio D-Sign waar ik mij bezighoud met vormgeven en belettering.

Ik woon samen met mijn vriend (Tino) En 2 lieve poezen (Luci & Bella) Ik deel wel eens wat over mijn leven op Sociale media op onze sociale, maar als je echt meer van mij wilt zien raad ik aan mijn persoonlijke account te volgen @fleurcompas.

Ik zou dit jaar afstuderen aan de Sign opleiding, maar helaas door slechte hulp van school en geen stage te kunnen vinden heb ik deze opleiding moeten stoppen en heb ik er voor gekozen een thuis studie te gaan volgen via NTI als Pedagogisch medewerker kinderopvang. 

Ook heb ik voor een thuis studie gekozen gecombineerd met betaalde stage, omdat er in Februari 2024 een klein wondertje bij ons komt. Ik ben namelijk zwanger (geslacht nog onbekend) niet gepland maar zeker gewenst.

Door de opleiding Sign en stages heb ik wel veel ervaring met print technieken, goede groothandels en afwerkingen van designs. Dit helpt natuurlijk mee met mijn ondernemingen.

Folio is mijn basis inkomsten tot ik een geschikte stage / werkplek heb kunnen vinden. Ook dit zal waarschijnlijk pas na de bevalling zijn. Dat betekent dat wij heel dankbaar zijn voor elke bestelling die wij krijgen en elke dag weer blij naar het postkantoor mogen met meerdere bestellingen.

Ik ben inmiddels al 6 jaar aan het ondernemen en nog nooit liep het zo goed als dit half jaar en hopelijk mag het alleen maar beter gaan en mogen wij steeds meer prachtige producten introduceren!

Wij proberen dan ook onze producten altijd zelf te ontwerpen, soms hebben wij een samenwerking met een groothandel en mag ik deze producten verkopen. Maar zelf blijft het leukste 😉 

 

X
× Stel hier je vraag gemakkelijk!